Acasa Coronavirus Focar de Covid la AJOFM BN, după ce 9 din cele 26 de noi cazuri raportate azi în județ provin de aici. Vezi cele 11 localități de unde vin noii infectați

Focar de Covid la AJOFM BN, după ce 9 din cele 26 de noi cazuri raportate azi în județ provin de aici. Vezi cele 11 localități de unde vin noii infectați

Publicat de Radu SÎRBU

Nouă angajați de la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Bistrița-Năsăud au COVID-19, au transmis, sâmbătă, reprezentanții Prefecturii.

Potrivit Prefecturii Bistrița-Năsăud, între cazurile noi raportate sâmbătă de îmbolnăvire cu COVID-19 sunt nouă angajați de la AJOFM.

De asemenea, un elev de Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Bistrița, un profesor de la Liceul „Radu Petrescu” Prundu Bârgăului, o infirmieră și kinetoterapeut de la un centru recuperare, precum și un asistent medical sunt între cazurile noi de COVID-19 raportate sâmbătă.

Iată lista completă a localităților de unde vin cele 26 de noi cazuri, după efectuarea a doar 151 de teste:

Bistrița – 13

Beclean – 3

Bistrița Bârgăului – 1

Galații Bistriței – 1

Lechința – 1

Mărișelu – 1

Nimigea – 1

Petru Rareș – 1

Prundu Bârgăului – 1

Șintereag – 1

Teaca – 2

De la debutul epidemiei, în județul Bistrița-Năsăud au fost confirmate 1.468 de cazuri de COVID-19 și 104 decese.

La nivel național s-au raportat 1.552 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, din 24.328 de teste efectuate. În această perioadă au decedat 54 de persoane, iar numărul pacienților de la terapie intensivă a urcat la 512.

Related Articles

Leave a Comment