Acasa Alegeri Locale 2020 Mesaj de mulţumire din partea preşedintelui PER, Silviu Rus: „De azi înainte știu că am 4952 de prieteni și asta mă bucură cel mai tare!”

Mesaj de mulţumire din partea preşedintelui PER, Silviu Rus: „De azi înainte știu că am 4952 de prieteni și asta mă bucură cel mai tare!”

Publicat de Radu SÎRBU

După ce a reorganizat în timp record filiala judeţeană a Partidului Ecologist Român, Silviu Rus a reuşit să adune aproape 5.000 de voturi pentru candidatura sa pentru Consiliul Judeţean.

“De azi înainte știu că am 4952 de prieteni și asta mă bucură cel mai tare! 4952 de oameni care m-au ales să le fiu prieten. 4952 de oameni cărora le mulțumesc pentru susținere !

Mulţumesc celor care și-au pus amprenta pe campania noastră electorală. Pentru mine personal această campanie a fost o mare provocare, o campanie extrem de grea din care am învățat multe și, mai presus de învățături, am cunoscut oameni faini, deschiși, sinceri, iubitori de mediu și de viața în sine. Mulțumiri speciale și aparte soției mele care m-a suportat în tot acest timp și mai mult de atât, m-a ajutat și sprijinit enorm în ziua votului.

Chiar dacă am obținut voturile necesare pentru un consilier județean el nu ne va fi atribuit din cauză că legea este făcută pentru cei puternici. Sprijinul vostru m-a ambiționat să lupt în continuare pentru valorile ecologiste și astfel voi veni cu propuneri cetățenești pentru legislativul județean pentru că cel puțin 5.000 de cetățeni ai acestui județ își doresc o viață mai bună, după valorile ecologiste. Vă mulțumesc frumos tuturor și vă rog să uzați de prietenia mea”, a transmis, astăzi, Silviu Rus.

Related Articles

Leave a Comment