Acasa Administrație Președintele CJ Emil Radu Moldovan către primarul Ștefan Danci, la inaugurarea capelei mortuare multiconfesionale din Rebra: Sunt mândru de tine, domnule primar, și sper că frumoasa comunitate vede tot ceea ce ai făcut și îți va fi alături. Eu te susțin și vreau să continuăm munca!”

Președintele CJ Emil Radu Moldovan către primarul Ștefan Danci, la inaugurarea capelei mortuare multiconfesionale din Rebra: Sunt mândru de tine, domnule primar, și sper că frumoasa comunitate vede tot ceea ce ai făcut și îți va fi alături. Eu te susțin și vreau să continuăm munca!”

Publicat de Radu SÎRBU

La orele amiezii de astăzi, în comuna Rebra a fost inaugurată noua capelă mortuară construită în localitate prin grija administrației conduse de primarul Ștefan Danci. Investiția a avut la bază o finanțare în valoare de 100.000 de euro, fonduri europene derulate prin Grupul de Acțiune Locală ”Țara Năsăudului”, la care s-a mai adăugat o confinanțare din bugetul local.

Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a ținut să transmită un mesaj de apreciere și susținere față de primarul Ștefan Danci în perspectiva celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarului în comuna Rebra, de pe 11 octombrie.

Proiect cu proiect, comuna Rebra merge spre dezvoltare!
După realizarea mai multor investiții, administrația locală, în frunte cu dl. primar Ștefan Danci, s-a preocupat și de un proiect delicat, cel dedicat oamenilor ce pleacă dintre noi. Astfel, capela mortuară confesională este ridicată, un loc de “rămas bun”, așa cum prevăd noile legi.

Proiectele pentru comunitate, continuă la Rebra:
• Modernizare străzi și drumuri comunale în comuna Rebra;
• Aducțiunea de gaz în comuna Rebra- Proiect comun prin ADI Gaze naturale Bistrița-Năsăud. Valoare proiect: 1.000.000 euro, finanțat prin Ministerul Energiei;
• Modernizare iluminat public stradal, valoare 500.000 lei, finanțat prin Ministerul Mediului;
• Reabilitarea Școlii generale Rebra nr. 1 și a Școlii generale Lunca-Pietri;
• Sisteme foto-voltaice pentru gospodării izolate; 23 de familii, proiect cu contract semnat prin Agenția Fondului de Mediu;

Sunt mândru de tine, Ștefan și sper că frumoasa comunitate vede tot ceea ce ai făcut și îți va fi alături. Eu te susțin și vreau să continuăm munca!

Duminica viitoare, toți rebrenii aleg să meargă pe drumul bun, aleg omul bun și deVotat comunei, îl aleg pe Ștefan Danci!”, a transmis Emil Radu Moldovan pe pagina sa de socializare.

La rândul său, primarul Ștefan Danci, a dorit să puncteze: ”Vă mulțumim tuturor pentru prezență, mulțumim tuturor celor care ne-au urmarit inclusiv în mediu online. Mulțumim președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, domnul Emil Radu Moldovan. Din partea dânsului avem toată susținerea pentru dezvoltarea comunei Rebra, în special a proiectelor depuse și finantate, cât și a proiectelor ce urmează să le implementăm, proiecte extraordinar de importante pentru creșterea calității vieții rebreanului și dezvoltarea frumoasei noastre localități”.

Related Articles

Leave a Comment