Acasa Năsăud Invitat la biserica ”Sf. Ilie”, părintele profesor Constantin Necula le-a vorbit năsăudenilor despre Biserică și Societate

Invitat la biserica ”Sf. Ilie”, părintele profesor Constantin Necula le-a vorbit năsăudenilor despre Biserică și Societate

Publicat de Radu SÎRBU

La invitația părintelui paroh Iuliu Mureșan, sâmbătă și duminică, în mijlocul credincioșilor prezenți la biserica ”Sf. Ilie” din Năsăud s-a aflat unul dintre cei mai populari și apreciați teologi români, părintele profesor Constantin Necula de la Facultatea de Teologie “Andrei Șaguna” din Sibiu.

Tema principală a discursurilor a fost ”Biserica si Societatea”, iar ca de obicei părintele Constantin Necula a fost apreciat pentru profunzimea discursului făcut în inegalabilul stil plin de umor și ironie.

Conform portalului www.doxologia.ro, Constantin-Valer Necula a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. Este autor de volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică dar și de cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în limba română și în limbi străine – franceză, italiană, germană – și numeroase recenzii. A susținut 150 conferințe în țară și în străinătate și a participat la o serie de emisiuni de radio și de televiziune atât la posturi naționale, cât și internaționale.

Related Articles

Leave a Comment