Acasa Coronavirus 28 de cazuri noi de Covid, în BN, în ultimele 24 de ore. Vezi lista de unde provin noii infectați. Recorduri de cazuri noi și de decese la nivel național

28 de cazuri noi de Covid, în BN, în ultimele 24 de ore. Vezi lista de unde provin noii infectați. Recorduri de cazuri noi și de decese la nivel național

Publicat de Radu SÎRBU

Potrivit raportării zilnice a autorităților județene, în ultimele 24 de ore, în Bistrița-Năsăud numărul total al cazurilor este de 28. Acestea după efectuarea a 278 de teste, din care 274 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, restul la laboratoare private.

Pe lista noilor cazuri se află: un copil de la Grădinița nr. 12 din Bistrița, un medic, doi asistenți medicali și un registrator de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița; cinci angajați ai unor mari agenți economici, dar și un un angajat CFR.

Dar iată din ce localități provin noile cazuri de Covid din BN:

Bistrița – 17

Năsăud – 2

Braniștea – 2

Feldru – 2

Negrilești – 1

Prundu Bârgăului – 1

Rebra – 1

Șieu Măgheruș – 2

La nivel național, Grupul de Comunicare Strategică a raportat miercuri (7 octombrie) 2.958 de noi infecții cu coronavirus, un nou record după ce pe 2 octombrie au fost înregistrate 2.343 de cazuri. În același interval au fost raportate 82 de decese (nou record și aici), centralizate în ultimele 24 de ore.

Related Articles

Leave a Comment