Acasa StiriEveniment Control judiciar pentru mureșeanul care ar fi încercat să răpească o copilă de 12 ani de pe stradă, la Nimigea de Jos

Control judiciar pentru mureșeanul care ar fi încercat să răpească o copilă de 12 ani de pe stradă, la Nimigea de Jos

Publicat de Radu SÎRBU

În această după-amiază, Parchetul de pe lângă Judecatoria Năsăud a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile fața de bărbatul de 41 de ani, din Sângeorgiu de Mureș (județul Mureș), cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, după ce acestaar fi încercat, miercuri dimineaţă, să răpească o fată de 12 ani care se îndrepta spre şcoală, în localitatea Nimigea de Jos.

Mureșeanul a fost prins și reținut ieri de polițiști, pe raza comunei Romuli, în timp ce se întorcea din Borșa (Maramureș). Față de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, începând de miercuri seara iar în cursul zilei de joi a fost prezentat în faţa unui procuror din Năsăud cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale ulterior, procurorul dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Pe surse, am aflat că acuzatul și-a recunoscut parțial fapta.

Related Articles

Leave a Comment