Acasa Administrație Noul primar al orașului Năsăud, Dorin Vlașin, continuă să ia pulsul străzii: azi, în dialog cu cetățenii cartierului de blocuri Grăniceri-Sud pentru amenajarea de noi spații verzi și locuri de parcare

Noul primar al orașului Năsăud, Dorin Vlașin, continuă să ia pulsul străzii: azi, în dialog cu cetățenii cartierului de blocuri Grăniceri-Sud pentru amenajarea de noi spații verzi și locuri de parcare

Publicat de Radu SÎRBU

Ales în urmă cu două săptămâni drept noul primar al Năsăudului, economistul Dorin Vlașin și-a făcut deja un obicei de a dialoga cu cetățenii direct pe stradă despre problemele cotidiene ale urbei. Astăzi, pentru a doua oară în decursul ultimelor 4 zile, Dorin Vlașin s-a aflat în cartierul de blocuri Grăniceri-Sud, acolo unde sunt în plină derulare lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale.

Printre subiectele abordate de noul edil cu locatarii cartierului de blocuri s-au numărat în principal cele legate de identificarea unor amplasamente pentru noi spații verzi și noi locuri de parcare în perimetru.

În cartierul de blocuri Grăniceri-Sud trăiește mai mult de jumătate din populația orașului nostru, de aceea problemele legate de îmbunătățirea condițiilor de trai în această zonă trebuie identificate și rezolvate în timp rezonabil. Toată lumea de aici își dorește un cartier curat și rânduit, de aceea ne vom strădui să ne aplecăm asupra nevoilor oamenilor”, ne-a declarat noul primar al Năsăudului.

Related Articles

Leave a Comment