Acasa Stiri112 (FOTO) Un bătrân din Ilva Mică a decedat după ce a fost lovit de un lemn, într-o pădure din Strâmba. Vezi cine era victima

(FOTO) Un bătrân din Ilva Mică a decedat după ce a fost lovit de un lemn, într-o pădure din Strâmba. Vezi cine era victima

Publicat de Radu SÎRBU

Un apel prin 112, solicita astăzi, în jurul orei 11.30, ajutor pentru o persoană aflată în stare de inconștiență după ce lovită de un lemn într-o pădure din localitatea Strâmba.

Spre locul indicat au plecat un echipaj de prim ajutor SMURD, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și Salvamont Bistrița, aceștia găsind la locul accidentului un bărbat în vârstă de 82 de ani, în stop cardiorespirator.

S-a aplicat protocolul de resuscitare, din păcate fără succes, decesul fiind declarat decesul la fața locului.

După cum am aflat victima accidentului mortal din pădure este din Ilva Mică și se numea Valer Sângeorzan. Potrivit viceprimarului Ilie Mușină, deși avea 82 de ani, omul era de o vitalitate incredibilă. ”La vârsta lui, badea Valer nu se dădea pe unii mult mai tineri ca și el. Era tare harnic și muncea toată ziua. Chiar ieri a fost la un vecin pentru a ajuta ca acesta să le pună sârmă în nas porcilor din gospodărie. Azi a fost în pădure să-și aducă niște lemne din proprietatea lui și iată că s-a întâmplat nenorocirea. Păcat de el, Dumnezeu să-l odihnească în pace”, ne-a spus viceprimarul Mușină.

Polițiștii au deschis o anchetă.

Foto: Salvamont BN

Related Articles

Leave a Comment