Acasa Administrație Judecătoria Beclean a validat noul mandat de primar al lui Nicolae Moldovan

Judecătoria Beclean a validat noul mandat de primar al lui Nicolae Moldovan

Publicat de Radu SÎRBU

Judecătoria din localitate l-a validat, astăzi, pe Nicolae Moldovan în funcția de primar al orașului Beclean în noul mandat pe care acesta l-a câștigat după alegerile din 27 septembrie.

”Validează alegerea domnului Nicolae Moldovan în funcția de primar al orașului Beclean, în urma alegerilor locale din data de 27.09.2020.

Dispune comunicarea de îndată a prezentei încheieri Prefectului şi secretarului general al UAT Beclean, în vederea aducerii la cunoştinţa publică prin afişare la sediul unităţii administrativ teritoriale, în termen de cel mult 24 ore de la comunicare. Cu drept de apel în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţa publică a prezentei încheieri”, se arată în decizia Judecătoriei Beclean.

Cu acest prilej, primarul Nicolae Moldovan a ținut să transmită un mesaj cetățenilor orașului Beclean pe pagina sa de Facebook: ”Dragi beclenari, vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru votul de încredere acordat la alegerile locale. Conform deciziei de validare a votului dumneavoastră, de azi sunt în mod oficial primarul orașului Beclean. Continuăm!

Related Articles

Leave a Comment