Acasa Administrație Administrația Năsăudului continuă să dea o față nouă cartierului de blocuri Grăniceri Sud. Demolarea magaziilor lasă loc pentru noi parcări și spații verzi

Administrația Năsăudului continuă să dea o față nouă cartierului de blocuri Grăniceri Sud. Demolarea magaziilor lasă loc pentru noi parcări și spații verzi

Publicat de Radu SÎRBU

În această săptămână, edilii năsăudeni continuă proiectul de regenerare urbană în zona cartierului de blocuri Grăniceri Sud, acțiunea fiind supervizată în teren de noul primar al orașului – economistul Dorin Vlașin. Concret, ”perimatele” magazii de lemne (cu caracter provizoriu) sunt demolate pentru reamenajarea spațiilor din vecinătatea sau imediata apropiere a blocurilor.

Administrația năsăudeană a început aceste lucrări încă din 2016, perimetrele fiind frumos amenajate cu locuri de parcare personalizate, spații verzi dar și boxe standard pentru depozitarea combustibilului lemnos pentru încălzirea pe timp de iarnă.

Această acțiune se încadrează în seria de acţiuni ce privesc regenerarea zonelor urbane din oraşul Năsăud, acţiuni menite a îmbunătăţi nivelul de trai al locuitorilor, creşterea calităţii mediului precum şi o schimbare estetică pozitivă a ambientului.

Related Articles

Leave a Comment