Acasa Administrație Economistul Dorin Vlașin, validat de judecători în funcţia de primar al orașului Năsăud

Economistul Dorin Vlașin, validat de judecători în funcţia de primar al orașului Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU

Dorin Vlașin a fost validat de magistraţii Judecătoriei Năsăud în funcţia de primar al orașului Năsăud. La alegerile din 27 septembrie, economistul Dorin Vlașin a fost votat de 56,3 % dintre năsăudenii care s-au prezentat la urne (vezi foto).

În temeiul art. 149 aln.1 din OUG 57/2019 – cod administrativ, validează alegerea domnului VLAŞIN DORIN-NICOLAE în funcția de primar al oraşului Năsăud, în urma alegerilor locale din 27.09.2020. Executorie”, se arată în decizia instanței. Pe surse, am aflat că noul primar al orașului Năsăud va depune jurământul pentru a fi investit oficial în funcție la sfârșitul săptămânii viitoare.

Pe de altă parte să mai spunem că, ieri și astăzi, instanţa năsăudeană a validat mandatele de primar ale tuturor aleșilor din raza de competență. După validare, mandatele au fost trimise Instituției Prefectului care va dispune un calendar de constituire a Consiliilor Locale și de depunere a jurământului de către noii aleși locali din Țara Năsăudului, de la începutul săptămânii viitoare.

Related Articles

Leave a Comment