Acasa StiriUltima ora (FOTO) Biciclist spulberat de o mașină, la Ilva Mică. Autorul a fugit de la locul accidentului. Vezi cine e victima și cum s-a petrecut tragedia

(FOTO) Biciclist spulberat de o mașină, la Ilva Mică. Autorul a fugit de la locul accidentului. Vezi cine e victima și cum s-a petrecut tragedia

Publicat de Radu SÎRBU

Un tragic accident rutier a avut loc în această seară, pe DN 17 D, în comunei Ilva Mică, în jurul orei 20.30. Un biciclist din localitate a fost lovit mortal de o mașină ce a părăsit imediat locul accidentului.

Incidentul extrem de grav a avut loc la intrarea în Ilva Mică dinspre Feldru, în dreptul stației de autobuz din zona gării CFR. Despre cum s-ar fi produs accidentul ne-a vorbit părintele Iuliu Brici, vecin cu victima.

”Cel lovit mortal de mașină este Marius Gabor, născut în 1968. Este vecin cu mine și în seara asta a fost chemat de urgență la fabrica de cherestea acolo unde lucra ca macaragiu. S-a dus cu bicicleta la serviciu iar în dreptul stației de autobuz din fața gării CFR a fost lovit puternic din spate de o mașină ce venea pe același sens (Feldru – Ilva Mică), autoturism ce a fugit de la locul accidentului. Victima a decedat pe loc, rănile de la cap fiind incompatibile cu viața. Dumnezeu să-l odihnească în pace !”, ne-a declarat preotul.

O echipă formată din polițiști de la Serviciul Rutier, Poliția Orașului Sângeorz-Băi și criminaliști efectuează la această oră cercetări și măsurători la fața locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul, identificarea și tragerea la răspundere a conducătorului auto implicat.

Related Articles

Leave a Comment