Acasa Stiri112 (FOTO) Săptămâna a debutat cu trei accidente rutiere produse în decurs de doar o oră !

(FOTO) Săptămâna a debutat cu trei accidente rutiere produse în decurs de doar o oră !

Publicat de Radu SÎRBU

În această dimineață, în intervalul orar 8.00 – 9.00 au fost raportate prin sistemul 112 nu mai puțin de trei accidentre rutiere!

Primul s-a petrecut în Groapa Sărății, pe DN 17, acolo unde două mașini s-a tamponat, la locul accidentului fiind detașate echipaje de pompieri, SMURD și TIM.

După cum au transmis reprezentanții ISU, la locul accidentului a fost găsită o persoană conștientă, cooperantă, blocată în autoturism. ”Aceasta a fost extrasă de către echipajul ce încadrează autospeciala de descarcerare și predată echipajului de terapie intensivă mobilă pentru evaluarea medicală, ulterior fiind transportată la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale”.

Al doilea accident rutier a fost tot o coliziune între două autoturisme, eveniment petrecut pe Drumul Sigmirului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean, la locul accidentului au fost găsite trei persoane conștiente, stabile hemodinamic și respirator, cooperante: un bărbat de 59 ani cu excoriatii minore, un alt bărbat de 38 ani cu traumatism cranian minor și excoriatii la nivelul feței și o femeie în vârstă de 47 ani cu traumatism de piramidă nazală, epistaxis și contuzie buza superioară. Li s-a acordat primul ajutor la locul accidentului și, ulterior, toate victimele au refuzat transportul la spital.

În fine, pe DN 17, la ieșirea din Bistrița spre Viișoara, a mai avut loc o coliziune între un autocamion și un autoturism, fără persoane încarcerate. Au intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Departamentului de Pompieri Bistrița, pentru măsuri de apărare împotriva incendiilor.

Related Articles

Leave a Comment