Acasa Coronavirus Emil Radu Moldovan, la externarea din spital: “Virusul acesta se manifestă diferit la fiecare în parte, dar ține de noi toți să nu abandonăm lupta, să primeze sănătatea, să fim conștienți de riscuri”

Emil Radu Moldovan, la externarea din spital: “Virusul acesta se manifestă diferit la fiecare în parte, dar ține de noi toți să nu abandonăm lupta, să primeze sănătatea, să fim conștienți de riscuri”

Publicat de Radu SÎRBU

Confirmat cu noul coronavirus pe data de 12 octombrie, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a fost externat astăzi din Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Cu această ocazie Emil Radu Moldovan a ținut să transmită un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Dragii mei,

După 8 zile de spitalizare, în care am trecut prin simptome variate ale Covid_19, mă bucur să vă anunț că starea mea de sănătate s-a îmbunătățit și pot să merg acasă.

Însă, nu înainte de a mulțumi tuturor cadrelor medicale și personalului auxiliar de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, specialiști desăvârșiți, oameni înzestrați cu bunătate, răbdare și pricepere, coordonați de Dr. Piticaș Ana Maria, Dr. Bleoca Lavinia Maria, Dr. Mureșan Gabriela.

Vă admir pentru tot efortul și riscul la care vă expuneți zi de zi pentru a trata și a fi alături de toți bistrițenii care luptă cu inamicul invizibil. Virusul acesta se manifestă diferit la fiecare în parte, dar ține de noi toți să nu abandonăm lupta, să primeze sănătatea, să fim conștienți de riscuri. Tuturor celor ce trec prin această experiență neplăcută, le doresc multă sănătate, putere și încredere în cadrele medicale.

Celor ce au fost feriți de ea, continuați să fiți precauți și să respectați toate regulile impuse. Faceți acest lucru pentru dumneavoastră, de dragul celor apropiați, din respect și grijă pentru cei vulnerabili.

Abia aștept să treacă și celelalte zile de izolare, să pot să mă întorc, alături de echipa mea, la muncă și să realizăm tot ceea ce ne-am propus. De asemenea, mulțumesc celor ce mi-ați scris mesaje cu gânduri bune. Să știți că în astfel de momente, aceste gesturi contează enorm.

Multă sănătate, tuturor. Aveți grijă de voi și de cei dragi. Doamne ajută!”, a transmis Radu Moldovan.

Related Articles

Leave a Comment