Acasa Alegeri Parlamentare 2020 PMP și-a înregistrat la BEC candidaturile pentru parlamentare. Primul la Camera Deputaților – Ionuț Simionca, iar la Senat – Caius Cârcu

PMP și-a înregistrat la BEC candidaturile pentru parlamentare. Primul la Camera Deputaților – Ionuț Simionca, iar la Senat – Caius Cârcu

Publicat de Radu SÎRBU

În această după-amiază, organizaţia Judeţeană a Partidului Mişcarea Populară a depus listele de candidaturi pentru alegerile locale din 6 decembrie, la Biroul Electoral de Circumscripţie Bistriţa-Năsăud, alături de listele de susţinători.

”Am depus listele de candidaţi ai PMP, Filiala Bistriţa-Năsăud, la Biroul Electoral Judeţean. Suntem onoraţi să venim în faţa dumneavoastră şi suntem onoraţi să candidăm de pe listele Partidului Mişcarea Populară. La Camera Deputaţilor, voi deschide lista, pe locul doi este av. Ştefania Stere, pe locul trei ing. Augustin Borş, pe locul patru medicul Lucian Pintea – şef Medicina Legală, pe locul cinci este Ovidiu Moldovan – şef district, pe locul 6, ec. Dorel Bertel – om de afaceri, iar pe locul şapte este Ioan Bereş – cel mai tânăr şi cel mai nou membru al PMP, care a candidat pentru Consiliul Local Bistriţa de pe locul 10. Am considerat că este necesar să susţinem tineri la candidaturile pentru parlamentare.

La Senat deschide lista colegul nostru Caius Cârcu de la Beclean, jurist de profesie, pe locul doi este doamna director Oana Săcălean, pe locul trei este prof. Ioan Gavrilă Ciherean şi pe locul patru este o doamnă din mediul privat – Zamfira Bălos”, a prezentat deputatul Ionuţ Simionca.

Liderul PMP BN a menţionat că este o listă de oameni oneşti, harnici, care au muncit în campania pentru alegerile locale şi care au primit sprijinul cetăţenilor.

Related Articles

Leave a Comment