Acasa StiriUltima ora Informații de ULTIMA ORĂ despre starea pasagerului rănit în tragicul accident de aseară de la Năsăud

Informații de ULTIMA ORĂ despre starea pasagerului rănit în tragicul accident de aseară de la Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU

Una dintre cele trei victime aflate în mașina spulberată după impactul cu stâlpul de iluminat din centrul Năsăudului a fost un tânăr din Năsăud. Acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița. Informații despre starea sa de sănătate ne-au fost oferite astăzi, la ora 15.00, de purtătorul de cuvânt al spitalului, Camelia Strugari.

”Una dintre victimele accidentului rutier de aseară (24 octombrie), din orașul Năsăud, un tânăr de 19 ani, a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare gravă, cu multiple traumatisme la nivelul craniului, feței și toracelui, cu fracturi costale și la nivelul membrului inferior drept, cu numeroase contuzii și escoriații.

Pacientul a rămas internat la Secția ATI – Ortopedie, momentan fiind conștient, cooperant, stabil hemodinamic, primind îngrijiri și tratament de specialitate”, a transmis Camelia Strugari.

Reamintim că în urma tragicului accident și-a pierdut viața șoferul, un tânăr năsăudean ce stătea în Dumitra (32 de ani), iar două persoane, o tânără de 28 de ani din Dumitra și tânărul de 19 ani din Năsăud, au fost rănite.

Related Articles

Leave a Comment