Acasa Administrație Președintele Emil Radu Moldovan și noul Consiliu Județean Bistrița-Năsăud au depus jurământul

Președintele Emil Radu Moldovan și noul Consiliu Județean Bistrița-Năsăud au depus jurământul

Publicat de Radu SÎRBU

Astăzi, noul Consiliu Județean Bistrița-Năsăud s-a constituit în cadrul ședinței festive găzduite de Centrul Cultural Dacia din municipiul Bistrița. În cadrul evenimentului președintele Emil Radu Moldovan și consilierii județeni au depus jurământul pentru mandatul 2020-2024.

Învestit cu al treilea mandat consecutiv în fruntea județului, Emil Radu Moldovan a ținut să transmită un mesaj:
.
Începe un nou mandat, rămâne același scop, al continuării dezvoltării județului Bistrița-Năsăud, prin proiecte de care oamenii au cu adevărat nevoie. Așadar, mă țin de cuvânt și alături de consilierii județeni, dăm restart implicării, muncii, proiectelor, tuturor angajamentelor luate.

Sănătatea va continua să fie pe primul loc, educația să fie o prioritate, infrastructura să meargă pe drumul dezvoltării, că este vorba de cea rutieră, apă, canal sau gaz, sportul va fi la el acasă, cultura va continua să primească respectul cuvenit, iar turismul va deveni un pilon de susținere a economiei locale.

Am demonstrat până acum că sunt omul găsirii de soluții, nu de explicații, că-n administrația județeană primează interesul comunităților, nu al culorilor politice, că prin fapte nu vorbe am reușit să atragem fonduri europene semnificative și să facem investiții majore care au pus amprenta dezvoltării pe întreg județul. Totul pentru că Bistrița-Năsăud este casa noastră, unde oamenii-s gospodari și cer ca noi, cei care-i reprezentăm să fim cel puțin așa ca ei.

Dincolo de determinare și optimism, trebuie să conștientizăm că ne aşteaptă nişte sarcini destul de dificile în condiţiile economice generate de pandemie. Tocmai de aceea, sper ca toţi cei care fac parte din noua echipă a Consiliului Județean să dea dovadă de maximă seriozitate, să conștientizeze că suntem aici pentru oameni, nu pentru a reprezenta interesele unui partid.

Suntem aici pentru a munci, nu pentru a pune piedici. Eu voi face tot ce ține de mine să mă țin de cuvânt, iar la finalul celor 4 ani, în 2024, faptele să vorbească de la sine. Ca și până acum, continuăm munca, uniți pentru oameni. Doamne ajută!”, a transmis Emil Radu Moldovan.

Related Articles

Leave a Comment