Acasa Actualitate Alin Cicai, tânărul mort în tragicul accident din Năsăud a fost condus pe ultimul drum de familie şi de prieteni

Alin Cicai, tânărul mort în tragicul accident din Năsăud a fost condus pe ultimul drum de familie şi de prieteni

Publicat de Radu SÎRBU

Au curs multe lacrimi, astăzi, la Năsăud! Alin Cicai, tânărul în vârstă de 32 de ani, care a pierit în urma cumplitului accident rutier petrecut sâmbătă în apropierea Colegiului Național ”George Coșbuc”, a fost condus pe ultimul drum.

Părinții, rudele și prietenii au fost copleșiți de durerea pierderii băiatului care avea toată viața înainte.

Reamintim că pe 24 octombrie, Alin Cicai conducea o mașină în care se mai afla o fată de 28 de ani și un adolescent în vârstă de 19 ani. În vecinătatea colegiului năsăudean, autoturismul lor lor s-a izbit puternic de un stâlp de electricitate, iar în urma impactului deosebit de violent, Alin și-a pierdut viața. Copilul în vârstă de 19 ani se află internat, cu traumatisme grave, iar fata a scăpat cu răni ușoare.

Trupul neînsufleţit al lui Alin a fost depus la capela cimitirului din Năsăud duminică, iar înmormântarea a avut loc astăzi, la orele amiezii. A fost multă durere la capelă, acolo unde, cei care l-au îndrăgit şi l-au cunoscut, au venit să-i aprindă o lumânare şi să-şi ia rămas bun. Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Related Articles

Leave a Comment