Acasa Stiri112 (FOTO) Un tânăr șofer a fost rănit grav într-un accident rutier pe DN 17, în satul Podirei

(FOTO) Un tânăr șofer a fost rănit grav într-un accident rutier pe DN 17, în satul Podirei

Publicat de Radu SÎRBU

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață, în jurul orei 9.30, pe DN 17, în satul Podirei din comuna Șieu Măgheruș.

“Modulul SMURD cu un echipaj de descarcerare și echipajul de terapie intensiva intervine în localitatea Podirei la un accident rutier în urma căruia o persoana a rămas blocată/încarcerată. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU Bistrița.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 21 de ani. Barbatul se afla în afară autoturismului, prezenta multiple leziuni și traumatisme. A fost preluat de echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, stabilizat și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Polițiștii rutieri din Beclean au intervenit pentru efectuarea de verificări în vederea stabilirii cauzei și a împrejurărilor în care s-a produs un accident pe drumul național 17.

Conform primelor date, în această dimineață, între localitățile Podirei și Șieu Măgheruș, un tânăr de 21 de ani, din Bața, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un parapet, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de polițiștii din Beclean.

Pentru aproximativ 20 de minute, traficul a fost restricționat, iar polițiștii au dirijat circulația alternativ, pe o bandă.

Related Articles

Leave a Comment