Acasa Stiri112 (FOTO) Carambol cu doi șoferi răniți, provocat de betonieră

(FOTO) Carambol cu doi șoferi răniți, provocat de betonieră

Publicat de Radu SÎRBU

Un accident rutier a avut loc în Unirea astăzi, pe DN 17, în jurul orei 13:30. În accident au fost implicate două autoturisme și o betonieră. În urma accidentului au rezultat patru victime.

La accident s-au deplasat două echipaje SAJ, salvatori care au găsit 4 victime conștiente ieșite din autoturisme. ”Trei victime (un minor de 15 ani, o femeie de 48 ani și un bărbat de 27 ani prezentau leziuni minore și au refuzat transportul la spital. O a patra victima, bărbat de 36 ani prezenta un traumatism de coloana cervicala. El a fost stabilizat de către echipajele medicale și a fost transportat la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a transmis Ciprian Pacurar – purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

”Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Rutier a reieșit faptul că, un tânăr de 27 de ani, din Lunca Ilvei, în timp ce conducea o autospecializată (cu care se transportă beton) pe direcția Bistrița-Livezile, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție și care era condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Timiș. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie de 48 de ani, din Bistrița. În urma accidentului, bărbatul de 36 de ani și femeia de 48 de ani au fost răniți. Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii Biroului Rutier conținuă cercetările în acest caz”, a oferit la rându-i amănunte Crina Maria Sîrb – ofițerul de presă al IPJ BN.

Related Articles

Leave a Comment