Acasa Beclean Primarul Nicolae Moldovan: ”Varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit undă verde la finanțare europeană, iar construcția ei va începe numaidecât!”

Primarul Nicolae Moldovan: ”Varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit undă verde la finanțare europeană, iar construcția ei va începe numaidecât!”

Publicat de Radu SÎRBU

”Veste extraordinară pentru orașul nostru!

Varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit avizul cu privire la finanțarea prin Programul Operațional de Infrastructură Mare potrivit Ordinului ministrului transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, avizat de ministrul fondurilor europene la propunerea Organismului Intermediar Transport din cadrul Ministerului Transportului, Infrastructurii și Comuncațiilor! Asta înseamnă că proiectul de construire al Variantei Ocolitoare a orașului Beclean a primit undă verde la finanțare europeană, iar construcția ei va începe numaidecât.

Mulțumesc pe această cale Guvernului României pentru încrederea pe care o are în maturitatea administrației locale din orașul Beclean, asumându-ne de la bun început acest proiect esențial pentru comunitate, și, totodată, mulțumiri domnului senator Ioan Deneș care a susținut acest proiect important.

Varianta de ocolire a orașului Beclean este unul dintre cele mai benefice proiecte pentru comunitatea noastră, întrucât va asigura decongestionarea traficului și va crește calitatea vieții cetățenilor.

Mulțumesc tuturor celor implicați pentru finanțarea Variantei de ocolire a orașului Beclean și mai ales beclenarilor pentru răbdare și încredere!”, a transmis în urmă cu câteva minute, primarul Nicolae Moldovan, pe pagina sa de FB.

Related Articles

Leave a Comment