Acasa Coronavirus La fel ca ieri, și azi avem 124 de noi cazuri de Covid în BN. Lucrurile par să scape de sub control la nivel național !

La fel ca ieri, și azi avem 124 de noi cazuri de Covid în BN. Lucrurile par să scape de sub control la nivel național !

Publicat de Radu SÎRBU

În ultimele 24 de ore, 124 de noi cazuri de Covid au fost confirmate la nivelul județului Bistrița-Năsăud după efectuarea a 318 teste, bilanțul total al îmbolnăvirilor ajungând la 3.092.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 30 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, printre cele 124 de noi cazuri se numără și patru angajați ai unor agenți economici, un angajat al DGASPC, un angajat al Consiliului Județean, un polițist local, trei polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, trei profesori (2 de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” și 1 de la Colegiul Infoel) și șase copii (unul este elev la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, pentru restul ancheta este în defășurare).

La nivel național, numărul cazurilor noi și cel al deceselor continuă să crească rapid, cu noi recorduri stabilite în ultimele 24 de ore: 8.651 de persoane depistate după efectuarea a 36.558 de teste (23,6% indice de pozitivare), iar 146 au decedat. Numărul pacienților de la ATI a trecut de o mie (1.001).

.

Related Articles

Leave a Comment