Acasa Actualitate Luptător de K1 cu inimă mare, la Rodna: Marian Sîrbu a decis să își doneze toate indemnizațiile de consilier local pentru doi copii cu handicap!

Luptător de K1 cu inimă mare, la Rodna: Marian Sîrbu a decis să își doneze toate indemnizațiile de consilier local pentru doi copii cu handicap!

Publicat de Radu SÎRBU

Premieră în arealul Consiliilor Locale din Țara Năsăudului! Un consilier local independent din Rodna a decis să renunțe la toate indemnizațiile cuvenite pentru mandatul abia început pentru o cauză nobilă. Este vorba de Marian Sîrbu, un luptător de K1, ce, prin procură notarială, își va dona banii cuveniți din activitatea de membru al forului legislativ rodnean pentru doi copii cu handicap.

Vreau să fac și eu un cadou pentru acești copilași. Cu toții știm că au probleme foarte mari de sănătate iar îngrijirea lor necesită efort financiar. Din această cauză vreau să îi ajut și eu. Tocmai de aceea sunt dispus să le ofer indemnizația mea de consilier independent local. Specific că suma va fi împărțită în două părți egale ce le vor primi fiecare în parte. Rog în data de 10.11.2020 să se prezinte părinții copiilor la primăria Rodna să îi împuternicesc prin notar ca să poată să ridice lunar indemnizația pe o perioadă de 4 ani de la casieria primăriei Rodna”, a transmis Maria Sîrbu la început de drum ca și consilier local.

Un gest emoționant făcut de un OM cu inimă mare care s-a ridicat dintr-o familie săracă și a răzbătut în viață cu demnitate și onoare. În fapt, Marian Sîrbu a ajuns în Consiliul Local Rodna, neafiliat politic, cu ajutorul voturile consătenilor de condiție pauperă care au știut că aleg unul de-al lor să îi reprezinte cu cinste. Felicitări Marian Sîrbu, ești un exemplu nu numai pentru Rodna!

Related Articles

Leave a Comment