Acasa Administrație Primarul Vasile Borș și consilierii locali au depus jurământul de credință față de comuna Maieru

Primarul Vasile Borș și consilierii locali au depus jurământul de credință față de comuna Maieru

Publicat de Radu SÎRBU

Astăzi, social-democratul Vasile Borș a preluat oficial un nou mandat de primar al comunei Maieru. Ceremonia de învestire și de depunere a jurământului a avut loc de la ora 14.00, în prezența reprezentantei Prefecturii – Carmen Toderaș. Ales pe listele Alianței pentru Maieru, Vasile Borș este la al patrulea mandat de primar.

De asemenea, au depus jurământul și membrii noului Consiliu Local Maieru. Aceștia sunt:

 1. Deac Vasile (Alianța pentru Maieru)
 2. Candale Ioan (ApM)
 3. Crăciun Anuța Maria (ApM)
 4. Vârtic Ioan (ApM)
 5. Candale Aurel (ApM)
 6. Cărbune Ioan (ApM)
 7. Dumitru Ioan (ApM)
 8. Scridonesi Mihai (PNL)
 9. Pui Silvestru (PNL)
 10. Burnar Petru (PNL)
 11. Cârdan Nicu (PNL)
 12. Borș Augustin (PMP)
 13. Ureche Viorel (PMP)
 14. Terlanschi Felicia (PMP)
 15. Dumitru Ioan (USR)

În cuvântul rostit după depunerea jurământului, Vasile Borș a mulțumit tuturor celor care i-au acordat votul de încredere și a spus că va continua munca depusă pentru modernizarea comunei.

Țin să vă felicit pe toți care ați obținut acest mandat de consilier și țin să mulțumesc încă o dată locuitorilor comunei Maieru pentru încrederea pe care mi-au acordat-o la alegerile din 27 septembrie și să-i asigur că nu o să-i dezamăgesc nici de această dată. Promit că, în aceste vremuri grele care s-au abătut peste lume, voi depune ce mi-a dat Dumnezeu mai scump: mintea și sufletul meu, în slujba cetățenilor pe care îi reprezint.

Acest Consiliu Local are o coloratură politică formată din 4 partide. Un lucru vreau să vă spun astăzi, dumneavoastră, celor care sunteți reprezentanții măierenilor în Consiliul Local: deși reprezentați fiecare un partid politic, toți trebuie să faceți parte din marele partid al măierenilor în proporție de sută la sută, așa cum eu, de astăzi înainte, la fel cum am făcut și în celelalte mandate, va trebui să fiu reprezentantul tuturor măierenilor, atât a celor care m-au votat dar și a celor care nu m-au votat. La fel și dumneavoastră, domnilor consilieri, trebuie să-i reprezentați și pe cei care nu v-au votat și sper ca împreună, în aceste vremuri atât de grele, pentru că va urma o scădere economică în toată lumea și va fi austeritate, în care noi am fost desemnați crucea, mai grea sau mai ușoară, cu încredere în Dumnezeu să credem că vom birui toate. De aceea, sper într-o bună colaborare în ceea ce privește Consiliul Local și Executivul, bineînțeles, în favoarea cetățenilor din comuna noastră. Vă mulțumesc tuturor care au fost alături de mine, mulțumesc familiei mele dar și tuturor susținătorilor din această frumoasă comună, cu speranța de a o face și mai frumoasă. Dumnezeu să ne ajute, Dumnezeu să fie cu noi și să ne ferească de toate lucrurile rele care se abat peste lume. Doamne ajută !”, a spus primarul Vasile Borș.

Related Articles

Leave a Comment