Acasa Administrație Primarul Dorin Vlașin și viceprimarul Marius Bodea, în teren pentru urgentarea lucrărilor din cartierul de blocuri din Năsăud

Primarul Dorin Vlașin și viceprimarul Marius Bodea, în teren pentru urgentarea lucrărilor din cartierul de blocuri din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU

La două zile după ce a fost format, tandemul ce reprezintă Executivul orașului Năsăud și-a intrat repede ”în pită”. Astfel, primarul Dorin Vlașin și viceprimarul Marius Bodea s-au aflat astăzi în cartierul de blocuri Grăniceri-Sud pentru a verifica stadiul lucrărilor de modernizare a infrastructurii stradale dar și cele de amenajare a noi spații verzi pe după demolările magaziilor cu caracter temporar.

Soluțiile găsite de noii edili sunt simple, plăcute și benefice pentru cea mai populată zonă a orașului. Reabilitarea tramei stradale și a trotuarelor reprezintă un pas înainte pentru modernizarea perimetrelor iar noile spații verzi răsărite pe locul fostelor magazii cenușii și insalubre denotă bun gust iar zona ”respiră mai ușor”.

Potrivit primarului Dorin Vlașin, lucrările de modernizare din cartierul Grăniceri-Sud vor fi reluate în forță de la începutul săptămânii viitoare.

Related Articles

Leave a Comment