Acasa Actualitate Au fost publicate modelele declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței și adeverinței de la angajator. Ele pot fi descărcate de pe site-ul stirioficiale.ro.

Au fost publicate modelele declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței și adeverinței de la angajator. Ele pot fi descărcate de pe site-ul stirioficiale.ro.

Publicat de Radu SÎRBU

Autorităţile au publicat modelul declaraţiei pe proprie răspundere pentru deplasarea pe timpul nopţii şi al adeverinţei de la angajator.

Modelul declaraţiei pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinţei în intervalul orar 23.00-5.00 şi modelul adeverinţei de la angajator pot fi descărcate de pe site-ul stirioficiale.ro.

„Declaraţia pe propria răspundere poate fi stocată şi prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiţia ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a persoanei care foloseşte Declaraţia şi data pentru care este valabilă declaraţia”, se arată în modelul publicat.

Declaraţia conţine rubrici în care trebuie completate numele, adresa, data şi locul naşterii, precum şi scopul pentru care se face deplasarea.

Declaraţia pe propria răspundere poate fi scrisă de mână, cu condiţia preluării tuturor elementelor prezentate mai sus.

Şi adeverinţa de la angajator poate fi prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiţia ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a reprezentantului legal al angajatorului şi data la care a fost redactată adeverinţa.

Iată adresele de internet de unde pot fi descărcate cele două documente:

https://stirioficiale.ro/storage/0611_Model%20Declaratie%20proprie%20Raspundere.pdf

https://stirioficiale.ro/storage/0611_Adeverinta%20pentru%20angajatori.pdf

Related Articles

Leave a Comment