Acasa Administrație Piața agro-alimentară din Năsăud rămâne deschisă, în ciuda restricțiilor! Precizările primarului Dorin Vlașin

Piața agro-alimentară din Năsăud rămâne deschisă, în ciuda restricțiilor! Precizările primarului Dorin Vlașin

Publicat de Radu SÎRBU

În contextul noilor restricții impuse la nivel național pentru stoparea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, primarul Năsăudului, economistul Dorin Vlașin, ține să transmită prin intermediul cotidianului Mesager24.ro că piața orașului Năsăud, care este una deschisă și aerisită, va continua să funcționeze, cu respectarea regulilor și măsurilor sanitare care se impun.

Mesajul pe care doresc să îl transmit este acela că piața agro-alimentare din Năsăud va continua să își mențină funcționalitatea și în zilele următoare, pentru simplul motiv că ea înscrie în caracteristicile de spații deschise, aerisite, aprobate de autoritățile centrale. Doresc ca acest mesaj să ajungă la producătorii agricoli, care au nevoie să fie sprijiniți în această perioadă.

De asemenea, consumatorii doresc să cumpere produse proaspete, care se regăsesc în oferta generoasă a pieței noastre, mai ales acum, în plină toamnă. Totodată țin să reamintesc că piața din Năsăud a avut o activitate însemnată de la debutul acestei pandemii, preocuparea noastră ca administrație publică locală fiind aceea de a igieniza spațiile și de a oferi sprijin producătorilor și comercianților, care au fost în permanență îndrumați să respecte măsurile de protecție sanitară” ne-a declarat în această seară Dorin Vlașin, primarul orașului Năsăud.

Related Articles

Leave a Comment