Acasa Educație-Tineret Oameni cu suflet mare au sărit în ajutorul elevilor de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” cu dispozitive online

Oameni cu suflet mare au sărit în ajutorul elevilor de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” cu dispozitive online

Publicat de Radu SÎRBU

Chiar daca nu mai merg la școală, elevii se văd nevoiți să continue cursurile cu ajutorul internetului. Nu toți însă, pentru că sunt încă școlari care nu au tablete cu care să țină legatura cu profesorii.

După cum ne-a semnalat profesoara pentru învățământul primar, Silvia Ștefănuț, la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița s-a ajuns la o rezolvare fericită a problemei.

Țin să informez că în unitatea noastră de învățământ au fost achiziționate tablete pentru o parte din elevi din bani proveniți din sponsorizări de la câteva firme din județ, printre care CASTANELA SRL si EMIDAV PORTRAD SRL. Pe această cale, vrem să mulțumim administratorilor care ne-au sprijinit în aceste momente dificile și au contribuit la achiziționarea de dispozitive necesare învățării online.

Toate acestea s-au realizat prin intermediul asociației părinților din Colegiul Național “Liviu Rebreanu“ Bistrița REBIS reprezentată de Adriana Cindrea, în calitate de președinte”, ne-a transmis Silvia Ștefănuț.

Related Articles

Leave a Comment