Acasa Năsăud Spitalul din Năsăud sprijinit, din nou, de Crucea Roșie. Scrisoare de mulțumire din partea managerului Daniel Marcu

Spitalul din Năsăud sprijinit, din nou, de Crucea Roșie. Scrisoare de mulțumire din partea managerului Daniel Marcu

Publicat de Radu SÎRBU

”Sprijinul pentru prima linie de urgență rămâne o prioritate pentru salvarea vieții oamenilor care sunt pacienți în compartimentul Covid, iar recent Crucea Roșie Română prin Filiala Bistrița a donat din nou Spitalului Orășenesc „George Trifon” din Năsăud peste 8000 de produse sanitare: măști, dezinfectanți de suprafețe și mâini, șervețele igienice, dulciuri de la Marș, pastă de dinți de la Colgate.

Produsele sunt destinate bolnavilor, personalului medical și auxiliar pentru salvarea de vieți. Spitalul nostru după cum știți este Spital suport Covid unde sunt internați bolnavi infectați cu noul Coronavirus.

Spitalele suport Covid activează în prima linie de urgență pentru salvarea de vieți, iar Crucea Roșie sprijină activitatea medicală pentru oameni la Spitalul Orăşenesc „Dr. George Trifon‟ din Năsăud. Limitarea crizei sanitare este acum și în responsabilitatea fiecăruia dintre noi, iar progresul în tehnologia comunicării ne este util în cazul acestei pandemii.

Încercăm să fim prudenți și recomandăm tuturor să se protejeze prin purtarea corectă a măștii, distanțare socială și igienă mâinilor după fiecare atingere a suprafețelor atinse frecvent de alții.

Vă rugăm, protejați-vă pentru a salva vieți

Vă mulţumim mult pentru ajutorul acordat Crucea Roșie Română, Filiala Județeană Bistrița-Năsăud, acesta reprezentând un adevărat sprijin pe care l-am primit cu mare recunoştinţă!”, a âinut să transmită prin intermediul ziarului online Mesager24.ro managerul Spitalului Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud, juristul Daniel Marcu.

Related Articles

Leave a Comment