Acasa Alegeri Parlamentare 2020 Bogdan Ivan, candidat PSD la Camera Deputaților: ”Venit minim de criză pentru fiecare român!”

Bogdan Ivan, candidat PSD la Camera Deputaților: ”Venit minim de criză pentru fiecare român!”

Publicat de Radu SÎRBU

”Voi propune în Parlamentul României Legea Venitului minim de criză! Fiecare român care și-a pierdut locul de muncă din cauza unei situații de criză, cum este pandemia de coronavirus, va primi 1.500 de lei (aproximativ 300 euro) lunar.

Acest venit va fi disponibil pentru toți cetățenii români care își pierd locul de munca în context pandemic, cataclism natural sau război. Pe o perioadă determinată. Până sunt înlăturate efectele nenorocirilor.

Această măsură a fost testată în Finlanda doi ani, cu mare succes! Acum se testează în Germania și este propusă în Spania.

Da, economia țării a fost grav afectată, iar șomajul a crescut și va crește în continuare. Trebuie însă să venim în ajutorul oamenilor de bună credință și muncitori care nu mai au unde să muncească! O societate care își permite să consume, generează o economie puternică!

Este o măsură obligatorie și de bun simț, pe care o voi susține din toate puterile în Camera Deputaților!”, a ținut să transmită în această seară Bogdan Ivan.

(Articol comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Intreprinderea Individuală Sîrbu Radu Dorin. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020)

Related Articles

Leave a Comment