Acasa Alegeri Parlamentare 2020 Deputatul PMP Ionuț Simionca: ”Astăzi, în piața din Rodna, agricultorii mi-au mulțumit că am fost solidar cu ei și i-am susținut când aveau nevoie de o mână de ajutor”

Deputatul PMP Ionuț Simionca: ”Astăzi, în piața din Rodna, agricultorii mi-au mulțumit că am fost solidar cu ei și i-am susținut când aveau nevoie de o mână de ajutor”

Publicat de Radu SÎRBU

După ce joi s-a aflat în piața din Năsăud, pentru a discuta cu oameni și a le afla păsurile, deputatul Partidului Mișcarea Populară, Ionuț Simionca, a ajuns astăzi și la Rodna.

Astăzi, în piața din Rodna, agricultorii mi-au mulțumit că am fost solidar cu ei și i-am susținut când aveau nevoie de o mână de ajutor. Oamenii s-au bucurat că am votat în Parlament pentru funcționarea piețelor și așteaptă cu nerăbdare promulgarea legii de către Președintele României. Îi asigur că voi fi, și pe mai departe, un om pe care te poți baza, care le cunoaște problemele și luptă pentru rezolvarea acestora”, a ținut să transmită Ionuț Simionca.

Articol comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud. Executat de I.I. Sîrbu Radu Dorin. Cod AEP: 11200012

Related Articles

Leave a Comment