Acasa Actualitate Urmărit internațional, un bistrițean a fost prins și arestat preventiv, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni în Italia

Urmărit internațional, un bistrițean a fost prins și arestat preventiv, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni în Italia

Publicat de Radu SÎRBU

Un bărbat, de 61 ani, cercetat pentru spălarea banilor proveniți din săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Ieri, 17 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat, de 61 ani, din Bistrița, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Italia, au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea a 6 infracțiuni de spălarea banilor proveniți din săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, pe teritoriul Italiei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Curtea de Apel Cluj a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru următoarele 30 de zile, iar în prezent se afla în Centrul de reține și Arestare Preventivă al I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Related Articles

Leave a Comment