Acasa Actualitate Polițiștii au reținut un bărbat ce este suspectat că a aprins o casă în Vermeș, luna trecută

Polițiștii au reținut un bărbat ce este suspectat că a aprins o casă în Vermeș, luna trecută

Publicat de Radu SÎRBU

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Secției 3 Poliție Lechința au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 43 de ani, din Vermeș, pe care-l bănuiesc de comiterea unei distrugeri. În cursul zilei de astăzi, va fi dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, din cauza unor neînțelegeri avute cu un consătean, în noaptea de 10/11 octombrie a.c., ar fi aruncat intenționat chibrituri aprinse pe un geam al locuinței acestuia, după care ar fi plecat de la fața locului.

În locuința se aflau două persoane care, din fericire, nu au fost rănite, dar imobilul a ars în proporție de aproximativ 80%.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând ca, în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Related Articles

Leave a Comment