Acasa Actualitate Primarul Dorin Vlașin duce Năsăudul în era digitală! Mai nou, localnicii pot semnala problemele din orașul lor direct de pe telefon

Primarul Dorin Vlașin duce Năsăudul în era digitală! Mai nou, localnicii pot semnala problemele din orașul lor direct de pe telefon

Publicat de Radu SÎRBU

Primarul Dorin Vlașin a anunțat, în această seară, că năsăudenii pot semnala, de acum, problemele din orașul lor direct de pe telefon folosind aplicațiea CityHealth, aplicația mobilă prin care administrația locală va fi mai aproape de cetățeni.

Dragii mei năsăudeni,

Orașul nostru devine începând de azi, o comunitate inteligentă, implicată și agilă.

Prin aplicația City Health, năsăudenii pot raporta direct către echipa primăriei problemele pe care le întâmpină în activitatea lor zilnică, astfel încât noi, echipa administrativă, să le putem rezolva mai ușor.

Tot prin aplicație vă putem cere părerea în legătură cu decizii pe care trebuie să le luăm noi, dar care ne privesc pe toți.

De asemenea, o să fiți informați despre evenimente sau situații care să vă afecteze viața de zi cu zi, precum blocaje rutiere, închidere de străzi, lucrări de infrastructură și chiar situații de urgență.

Aplicația este pusă la dispoziția năsăudenilor de către noua administrație gratuit, poate fi folosită pe orice smartphone și vă invităm să o descărcați de aici: http://onelink.to/qher4s.

Și acum să începem cu un mic exercițiu de implicare spre binele comunității: lăsați în comentarii ce numere de telefon ați vrea să găsiți în secțiune ”Numere Utile”.

Doar împreună dezvoltăm Năsăudul! Vă mulțumim pentru răbdare și implicare”, a ținut să transmită noul primar al orașului, economistul Dorin Vlașin.

Related Articles

Leave a Comment