Acasa Coronavirus Năsăudul a depășit rata de infectare 7 la mia de locuitori iar Primăria face apel din nou pentru respectarea regulilor sanitare impuse pentru a nu se ajunge la carantinarea orașului!

Năsăudul a depășit rata de infectare 7 la mia de locuitori iar Primăria face apel din nou pentru respectarea regulilor sanitare impuse pentru a nu se ajunge la carantinarea orașului!

Publicat de Radu SÎRBU

Potrivit raportării Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, astăzi încidența numărului de cazuri în orașul Năsăud a ajuns la 7.08 după ce în urmă cu cinci zile rata de infectare era de 6.73 cazuri la mia de locuitori și în acest ritm, într-un timp scurt, va fi necesară impunerea carantinării totale a localității.

Pentru a evita acestă măsură strictă Primăria orașului Năsăud țină se readreseze locuitorilor urbei de a respecta regulile impuse de autorități, și anume:

  • Purtarea obligatorie și corectă a măștii atât în spațiile închise cât și în spațiile deschise.
  • Respectarea distanțării fizice.
  • Evitarea deplasărilor neesențiale.
  • Curățarea și dezinfectarea mâinilor cât de des este posibil.

Este important să înțelegem că ne confruntăm cu o situație nemaiîntâlnită și deosebit de periculoasă, în mod special pentru persoanele cu probleme medicale preexistente sau în vârstă.

Solidaritatea și implicarea fiecăruia dintre noi poate face diferența dintre viața și moarte.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!”, se arată într-un comunicat al administrației năsăudene.

Related Articles

Leave a Comment