Acasa Stiri112 (FOTO + VIDEO) Noapte de foc, la Feldru: a ars o casă și o anexă gospodărească

(FOTO + VIDEO) Noapte de foc, la Feldru: a ars o casă și o anexă gospodărească

Publicat de Radu SÎRBU

Un incendiu a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 2:00, la o casă de locuit din comuna Feldru, focul pornind de la mansarda imobilului.

În momentul în care pompierii de la Secția Năsăud au ajuns la locul indicat, incendiul se manifesta generalizat, cu flăcări înalte ce putea fi observate de la câteva sute de metri. Chiar dacă incendiul a izbucnit la o ora târzie, din fericire, persoanele care locuiau în casa au ieșit în siguranță și la timp. Nu au fost înregistrate victime.

Pompierii militari au reușit evacuarea mai multor bunuri din unele încăperi, iar în paralel, au început localizarea și mai apoi lichidarea focarelor.

Intervenția a durat mai bine de două ore, suprafața totală afectată fiind de peste 160 mp (acoperiș, pod și anexa). Intervenția a fost sprijinită de voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Feldru.

După finalizarea acțiunilor de stingere, în urma anchetei de la fața locului s-a stabilit ca incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un cos de fum deteriorat.

Related Articles

Leave a Comment