Acasa Administrație Digitalizarea implementată de primarul Dorin Vlașin, foarte apreciată de năsăudeni. Prima problemă ridicată: iluminarea suplimentară a trecerilor de pietoni, pe cale de rezolvare

Digitalizarea implementată de primarul Dorin Vlașin, foarte apreciată de năsăudeni. Prima problemă ridicată: iluminarea suplimentară a trecerilor de pietoni, pe cale de rezolvare

Publicat de Radu SÎRBU

La sfârșitul săptămânii trecută, noua conducere a Primăriei Năsăud a dat startul digitalizării ”orașului academicienilor”. La apelul primarului Dorin Vlașin, în decurs de doar cinci zile, 564 de năsăudeni au ales să-și descarce aplicația City Health și să se implice activ în comunitate. Aplicația poate fi descarcată și utilizată gratuit pe orice smartphone și permite relaționarea la distanță între cetățeni și administrația locală, pentru a rezolva problemele comunității. Sunt peste 35 de localități care au implementat această soluție, iar comunitatea năsăudeană este a doua ca mărime, după Pitești, oraș care are peste 1000 de utilizatori.

”În următorele zile vom adăuga în meniul aplicației, la secțiunea de “Telefoane Utile”, toate numerele de telefon de care v-ați arătat interesați să le găsiți în aplicație.

De asemenea, am luat legătura cu principalii furnizori de utilități, astfel ca pe viitor năsăudenii să afle cât mai rapid și ușor despre remedierile care se fac la rețelele de distribuție și, automat, despre eventualele sistări.

O veste bună pentru năsăudeni este și faptul că a început soluționarea unei sesizări care a strâns 45 de voturi, adică 45 de persoane au rezonat cu problema ridicată de cetățeanul implicat. Este vorba despre iluminarea trecerilor de pietoni din oraș. Prin lucrările ce au avut loc zilele trecute, 5 treceri de pietoni din oraș sunt acum iluminate cu lumini LED. Lucrările vor continua la toate trecerile de pieton din oraș, când situația meteorologică ne va permite.

Facem pași importanți pentru digitalizarea administrației, dar pentru reușita acestui proiect avem nevoie de implicarea voastră! Este foarte important să veniți cu sugestiile și sesizările dumneavoastră, astfel încât proiectele ce urmează să fie demarate de către echipa primăriei să fie elaborate după nevoile tuturor.

Aplicatia este disponibila gratuit si se poate descarca accesand urmatorul link: http://onelink.to/qher4s.

Doar împreună putem să ne transformăm într-o comunitate prosperă!”, transmit reprezentanții Primăriei Năsăud.

Related Articles

Leave a Comment