Acasa Actualitate Neprofesionalism absolut în colegiul de prestigiu „Liviu Rebreanu” Bistrița

Neprofesionalism absolut în colegiul de prestigiu „Liviu Rebreanu” Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU

Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud face un apel la conducerea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, și Inspectoratului Județean Bistrița-Năsăud, solicitând adoptarea unor măsuri privind comportamentul profesoarei de Limba și literatura română din cadrul orelor de curs susținute online.

Considerăm comportamentul profesoarei de Limba și literatura română ca fiind unul nepotrivit, aceasta folosind un limbaj vulgar în timpul actului de predare. Datoria profesorului este de a îndruma elevii spre un comportament social pozitiv, comportamentul respectivei profesoare fiind un exemplu negativ.

Cerem luarea unor măsuri cât mai urgente în ceea ce privește comportamentul neprofesional și nedidactic al profesoarei de Limba și literatura română și sancționarea acesteia conform legislației.

Comportamentul unui profesor în aceasta perioadă dificilă ar trebui să inspire responsabilitate și încredere elevilor, orele online fiind un mediu mai propice de realizare a procesului educațional, astfel de comportamente, asemenea celui relatat mai sus al profesorului fiind unul complet neadecvat. Sugerez tuturor profesorilor și elevilor să țină cont de faptul că suntem cu toții de aceeași parte a baricadei, într-un sistem de învățământ bazat pe diplomație și corectitudine.”, declară Alexandru Adrian Bulz, președinte al Consiliului Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud.

Related Articles

Leave a Comment