Acasa Actualitate Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Teo Vasil, patronul firmei spaniole ”Sălăuța” S.L., trimite acasă 300 de cadouri pentru copii și bunici

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Teo Vasil, patronul firmei spaniole ”Sălăuța” S.L., trimite acasă 300 de cadouri pentru copii și bunici

Publicat de Radu SÎRBU

Aflat la mii de kilometri de Coșbucul natal, Teo Vasil – patronul firmei spaniole de construcții ”Sălăuța” S.L. nu uită de cei de acasă aflați în nevoi. Mesager al lui Moș Crăciun, don Teo a pregătit pentru copii și bătrâni din județele Bistrița-Năsăud și Suceava fix 300 de pachete, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Acestea vor fi distribuite la: Mănastirea Podul Coșnei, Azilul de bătrâni din Nușeni, Azilul de bătrâni din Maieru, Centrul pentru Protecția Copilului din Năsăud, Centrul pentru Protecția Copilului din Bistrița, Școala din Coșbuc și Grupul Școlar Telciu.

Vine perioada cea mai frumoasă din an, naşterea Mântuitorului. Şi cu toţii ar trebui să fim mai buni, să dăruim, să ajutăm. Trebuie să ne gândim deopotrivă la cei aflați în nevoi, la bunici sau copii, și de aceea m-am gândit să le fac o bucurie la 300 de astfel de persoane din țară. Pe această cale, firma ”Sălăuța” S.L. ține să urezz pentru toată lumea: Sărbători fericite, sănătate şi gânduri bune!”, transmite Teo Vasile prin intermediul Mesager24.ro.

Related Articles

Leave a Comment