Acasa Alegeri Parlamentare 2020 PSD: Agricultura României va fi revitalizată!

PSD: Agricultura României va fi revitalizată!

Publicat de Radu SÎRBU

”PSD are cel mai dezvoltat program în domeniul susținerii corecte și eficiente a sectorului agroalimentar.

Zonele montane vor fi susținute prin mai multe programe de finanțare pentru înființarea de centre de colectare a laptelui, a lânii, a fructelor de pădure, precum și crearea unor stâne montane cu centre pentru procesarea cărnii și a produselor lactate. Crescătorii de animale din zonele montane (peste 1.500 m altitudine) vor primi subvenții din fonduri europene.

PSD va introduce și o schemă de ajutor de stat pentru zootehnie pentru a combate efectele pandemiei și pentru a susține crescătorii de animale din România.

Asocierea producătorilor locali în cooperative agricole va fi susținută financiar de PSD prin creșterea subvențiilor la o valoare de 420 euro / ha.

Produsele tradiționale românești și cele ecologice vor primi sprijin din partea PSD printr-un program național de stimulare a activității tinerilor fermieri în țara noastră.

România este o țară bogată, cu tradiție îndelungată în agricultură, iar fondurile europene alocate pe acest sector cresc de la un exercițiu financiar la altul.

Zona rurală va fi dezvoltată prin proiecte sustenabile, derulate pe fonduri europene, prin crearea unui cadru legislativ suplu, funcțional, nebirocratic, construit de specialiștii PSD în acest domeniu.

Pe 6 decembrie alege siguranța unui trai mai bun!”

(Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud. Realizat de I.I. Sîrbu Radu Dorin prin portalul www.mesager24.ro. Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

Related Articles

Leave a Comment