Acasa Actualitate Tragedie la Spitalul Județean de Urgență Bistrița: O femeie diagnosticată cu Covid s-a sinucis prin înjunghiere, în timp ce era internată!

Tragedie la Spitalul Județean de Urgență Bistrița: O femeie diagnosticată cu Covid s-a sinucis prin înjunghiere, în timp ce era internată!

Publicat de Radu SÎRBU

Un eveniment nefericit s-a petrecut în această dimineață la Secția Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secției, de la etajul 4 al unității, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon.

”Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecție cu virusul SARS-CoV-2 în Secția Boli Infecțioase, evoluția stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind ușor ameliorată, în contextul administrării medicației antivirale, antibiotice, antiinflamatoare și simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Pacienta a fost găsită în stare de inconștiență la ora 04.10 de către infirmiere, care au anunțat personalul medical.

Medicii au constatat absența funcțiilor vitale și faptul că pacienta prezenta două plăgi înjunghiate, una latero-cervicală dreapta și una în hemitoracele stâng, în zona submamară, aplicând pansamente compresive și inițiind imediat manevrele de resuscitare, la care pacienta nu a răspuns, fiind declarat decesul la ora 5.00”, a oferit amănunte Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Bistrița-Năsăud.

În acest caz, reprezentanții unității medicale au anunțat atât Poliția, care a deschis o anchetă, cât și Serviciul de Medicină Legală, care, în urma necropsiei, va stabili cauza decesului.

Related Articles

Leave a Comment