Acasa Alegeri Parlamentare 2020 Deputatul PNL Robert Sighiartău: ”Rezultatul din Bistrița-Năsăud demonstrează încă o dată că județul nostru vrea să se dezvolte”

Deputatul PNL Robert Sighiartău: ”Rezultatul din Bistrița-Năsăud demonstrează încă o dată că județul nostru vrea să se dezvolte”

Publicat de Radu SÎRBU

”Rezultatul din Bistrița-Năsăud demonstrează încă o dată că județul nostru vrea să se dezvolte, iar noi vom face tot ce ne stă în putere ca România europeană, puternică și modernă, visul unei întregi generații să devină realitate.

Vreau să le mulțumesc tututor celor care au ieșit la vot și au arătat că le pasă. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați acordat încrederea! Vreau să le mulțumesc și colegilor din PNL pentru implicarea totală de care au dat dovadă în această campanie, iar rezultatul obținut plasează județul Bistrița-Năsăud, printre primele județe din țară.

Avem 4 ani în față, 4 ani de muncă, 4 ani în care vom continua dezvoltarea județului, vom continua dezvoltarea României!

Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a ținut să transmită secretarul general a Partidului Național Liberal, deputatul Robert Sighiartău, după rezultatele alegerilor parlamenatre din 6 decembrie.

Reamintim că, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, scrutinul a fost câștigat de PNL, cu 31,16% (25.248 voturi) la Camera Deputaților și cu 32,22% (26.194 voturi) la Senat.

Related Articles

Leave a Comment