Acasa Stiri112 (FOTO) Șofer rănit grav după ce a intrat cu mașina într-un podeț betonat, la Budacu de Jos

(FOTO) Șofer rănit grav după ce a intrat cu mașina într-un podeț betonat, la Budacu de Jos

Publicat de Radu SÎRBU

Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat în această dimineață verificări pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările producerii unui accident rutier, în jurul orei 8:00, pe raza comunei Budacu de Jos.

Potrivit verificărilor polițiștilor la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat de 34 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 173C, pe direcția Bistrița-Buduș, a pierdut controlul direcției de deplasare a intrat în coliziune cu un cap de pod și poarta de acces a unui imobil, după care s-a răsturnat. Anunțat prin 112, la locul accidentului a ajuns echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, ce a găsit la locul accidentului șoferul în afara autoturismului (scos din mașină de către ceilalți participanți la trafic). Prezenta suspiciune de fractură de bazin, traumatism cranian și traumatism toraco-abdominal. A fost stabilizat și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale.

Victima a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Trebuie menționat și faptul că în urma impactului, o roată a autovehiculului s-a desprins și a fost proiectată în curtea imobilului respectiv, provocând avarii unui autoturism parcat acolo. Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală.

Related Articles

Leave a Comment