Acasa Alegeri Parlamentare 2020 PNL a câștigat alegerile parlamentare în Năsăud. Mesajul de mulțumire al primarului Dorin Vlașin

PNL a câștigat alegerile parlamentare în Năsăud. Mesajul de mulțumire al primarului Dorin Vlașin

Publicat de Radu SÎRBU

PNL Năsăud a reușit să câștige alegerile parlamentare de ieri în ”orașul academicienilor” cu un procent dublu față de PSD.

Năsăudenii s-au prezentat la vot în procent de 31,22%, mai precis 2.716 de persoane din totalul celor 9.317 de alegători de pe listele permanente.

La Camera Deputaților, scorul electoral arată în felul următor:

Pentru Senat, votul năsăudenilor a fost după cum urmează:

Primarul liberal Dorin Vlașin a ținut să le mulțumească pentru cei care au votat:

”Dragii mei năsăudeni,

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați exprimat dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare de ieri. Rezultatele alegerilor sunt dovada că năsăudenii își doresc stabilitate și dezvoltare pentru comunitatea și țara noastră.

Încrederea pe care ați arătat-o față de echipa Partidului Național Liberal ne asigură în parlamentul României reprezentanți cinstiți, capabili și motivați să muncească spre binele orașului și a județului nostru.✅

Pe plan local, votul dumneavoastră ne responsabilizează și ne obligă să continuăm munca pentru dezvoltarea orașului, pe care am început-o odată cu preluarea mandatului.

Năsăudul înainte de toate!”, a transmis primarul Dorin Vlașin.

Related Articles

Leave a Comment