Acasa Coronavirus 99 de cazuri noi de Covid și încă 2 decese, în BN

99 de cazuri noi de Covid și încă 2 decese, în BN

Publicat de Radu SÎRBU

În ultimele 24 de ore, 99 de noi cazuri de Covid au fost confirmate la nivelul județului Bistrița-Năsăud după efectuarea a 272 de teste, bilanțul total al îmbolnăvirilor ajungând la 6.272. De asemenea, au fost raportate încă două decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, printre persoanele care au fost confirmate în ultimele 24 de ore cu noul coronavirus se numără și un pacient al unui centru de dializă, un angajat al unei primării din județ și un angajat al unui agent economic.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 4 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În județ au fost înregistrate încă două decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, bilanțul ajungând la 280.

La nivel național au fost raportate 213, în ultimele 24 de ore. Numărul cazurilor noi, în acest interval, a fost de 7.439, din 29.400 de teste (25,3%). La terapie intensivă sunt internați 1.276 de pacienți.

Related Articles

Leave a Comment