Acasa Actualitate Generalul Nicolae Ciucă, premier interimar cu acte în regulă

Generalul Nicolae Ciucă, premier interimar cu acte în regulă

Publicat de Radu SÎRBU

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretele prin care ia act de demisia lui Ludovic Orban din funcţia de premier şi îl desemnează prim-ministru interimar pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

“Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia domnului Ludovic Orban din funcţia de prim-ministru al României. În conformitate cu dispoziţiile art. 106 şi ale art. 107 alin. (3) din Constituţie, preşedintele României l-a desemnat ca prim-ministru interimar pe domnul Nicolae-Ionel Ciucă, pentru a îndeplini atribuţiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Ludovic Orban, preşedintele liberalilor, a anunţat, luni seară, la Palatul Victoria, că îşi depune mandatul de prim-ministru.

Potrivit unor surse, lideri ai PNL se vor întâlni, marţi, cu preşedintele Klaus Iohannis, urmând să se discute posibile variante de premier.

Şeful statului a avut, luni, o întâlnire cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis tine un discurs in cadrul ceremoniei de investire a general – locotenentului Nicolae-Ionel Ciuca in functia de sef al Statului Major General, la sediul Ministerului Apararii Nationale, in Bucuresti, marti, 6 ianuarie 2015. DRAGOS SAVU / MEDIAFAX FOTO

Related Articles

Leave a Comment