Acasa Actualitate Scandal violent într-o familie din Năsăud, în care au fost implicate 11 persoane. S-a lăsat cu 2 răniți și cu intervenția mascaților

Scandal violent într-o familie din Năsăud, în care au fost implicate 11 persoane. S-a lăsat cu 2 răniți și cu intervenția mascaților

Publicat de Radu SÎRBU

Aseară, în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între membrii unei familii și au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări.

Conform primelor verificări, scandalul ar fi izbucnit din cauza consumului de alcool, dar și a unor neînțelegeri între doi frați. Aseară, polițiștii au identificat 11 de persoane cu vârste cuprinse între 16-57 de ani, toți din Năsăud, care s-au agresat reciproc. În urma leziunilor, un bărbat în vârstă de 44 de ani și un tânăr de 24 de ani au fost răniți și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau late violențe, iar polițiștii continuă cercetările pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate. Totodată, polițiștii năsăudeni monitorizează starea conflictuală.

Related Articles

Leave a Comment