Acasa Actualitate Trebuie să faceți cadouri? Te salvează coșul pentru sărbători de la fabrica de brânzeturi ”ELIEZER” din Lunca Ilvei

Trebuie să faceți cadouri? Te salvează coșul pentru sărbători de la fabrica de brânzeturi ”ELIEZER” din Lunca Ilvei

Publicat de Radu SÎRBU

Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă plină de cadouri, așa că moderna fabrică de brânzeturi ”ELIEZER” Lunca Ilvei v-a pregătit unul dintre cele mai frumoase și utile cadouri: Coșul de sărbători, încărcat cu bunătăți. Și ieftin, pe deasupra! Pentru că fiecare merită atenția ta, alege acest cadou potrivit pentru persoana iubită, copii, părinți, bunici, prieteni dragi sau angajați.

Coșul de sărbători de la ”ELIEZER”, plin cu produse apreciate și de cea mai bună calitate va încânta pe oricine. Totul la doar 150 de lei / coș, preț ce include și TVA.

Coșul de sărbători de la ”ELIEZER” include: brânză Raclette, smântână, brânză Romano, Mozzarella, Telemea, cașcaval Dalia, cașcaval Rucăr, brânză Romano măcinată, cașcaval afumat, brânză topită cu smântână.

Coșul de sărbători ”ELIEZER” poate fi comandat la numerele de telefon: 0263 378 556 sau 0728 136 542, precum și la adresa de email: eliezerlactoprod@yahoo.com

Fii tu Moș Crăciun pentru cei apropiaţi și oferă-le un cadou deosebit de sărbători: Coșul cu brânzeturi de la ”ELIEZER”.

Related Articles

Leave a Comment