Acasa Actualitate Un nou început pentru benzinăria de la ieșirea din Năsăud spre Rebrișoara: stația a fost complet modernizată sub un nou brand ”Petrolium” și vine cu multe surprize plăcute!

Un nou început pentru benzinăria de la ieșirea din Năsăud spre Rebrișoara: stația a fost complet modernizată sub un nou brand ”Petrolium” și vine cu multe surprize plăcute!

Publicat de Radu SÎRBU

Din această săptămână, ”Petrolium” Năsăud vă așteaptă la cea mai modernă benzinărie din zonă!

După amplele lucrări de modernizare, aspectul stației, atât la interior, cât și la exterior, corespunde noului concept de dezvoltare implementat de familia Rus – patronii benzinăriei. Acum, stația de alimentare cu carburanți comercializează gama de carburanți de supercalitate oferită de compania Moll, la prețuri foarte bune!

De reținut faptul că, aici, carburantul se vinde și pe baza de contract pentru firmele interesate, cu termene de plată sau plată avans și discounturi semnificative.

În cadrul stației de alimentare funcționează, mai nou, un Coffe Corner de la Piacetto, pe o terasă amenajată în exterior. Pe de altă parte a fost complet reabilitat și magazinul cu băuturi alcoolice și non alcoolice și produse alimentare tipice benzinăriilor.

Nu în ultimul rând, o surpriză plăcută este și moderna spălătorie pentru camioane și autoturisme.

Repetăm: totul la prețuri acceptabile, în favorul clientului!

”Petrolium” Năsăud, calitate și respect!

https://www.facebook.com/Bezinariapetrolium/

Related Articles

Leave a Comment