Acasa Actualitate Deputatul Bogdan Ivan a depus jurământului în Parlamentul României. ”Vă mulțumesc pentru încredere oameni buni. Nu vă voi dezamăgi!”

Deputatul Bogdan Ivan a depus jurământului în Parlamentul României. ”Vă mulțumesc pentru încredere oameni buni. Nu vă voi dezamăgi!”

Publicat de Radu SÎRBU

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au întrunit, luni, în ședințe separate în urma decretului de convocare emis de preşedintele Klaus Iohannis pentru a valida parlamentarii legislaturii 2020-2024. Tânărul deputat bistrițean Bogdan Ivan s-a aflat printre politicienii care și-au depus jurământul.

“Jur credință patriei mele România și cetățenilor Județului Bistrița-Năsăud. Vă mulțumesc pentru încredere oameni buni. Nu vă voi dezamăgi. Este obiectivul meu pentru toți cei care m-au votat și un imbold ca să dovedesc celorlalți că merit încrederea lor! Pentru mine, să reprezint județul Bistrița-Năsăud în Parlamentul României este cea mai mare cinste! Dumnezeu să binecuvânteze județul Bistrița-Năsăud și întreaga Românie!”, a ținut să transmită deputatul Bogdan Ivan cu această ocazie.

https://www.facebook.com/watch/?v=143072310721220

Related Articles

Leave a Comment